Op e Skille is in tjefte fan Utjouwerij BokmaSnein 25 Febrewaris 2018

 


Glasvezel in gehele buitengebied Littenseradiel stap dichterbij

De werkgroep Littenseradiel op Glas wil bij voldoende belangstelling eind 2017 starten met de aanleg van glasvezel in het gehele buitengebied van Littenseradiel. Voor de aanleg van het glasvezelnetwerk wil de werkgroep samenwerken met Fryslân Ring, de coöperatie die al glasvezel heeft aangelegd in de vijf dorpen Itens, Rien, Lytsewierrum, Hinnaard en Hidaard.

Wat heeft de werkgroep voor ogen: een glasvezelnetwerk, snel internet, een vaste telefoonverbinding en de mogelijkheid om via internet tv te kijken voor een prijs die in de buurt ligt van wat de mensen nu maandelijks kwijt zijn maar dan met een supersnelle verbinding en een goede beeldkwaliteit.

Het streven van de werkgroep is altijd geweest om nog in de oude gemeente Littenseradiel glasvezel te realiseren. Dat gaat lukken als er voor 21 juli voldoende aanmeldingen zijn. Mensen kunnen zich aanmelden op www.littenseradiel.opglas.nl.

Het is geen definitieve aanmelding maar een behoeftepeiling. Bij 70% aanmeldingen gaat de werkgroep door, hoe meer aansluitingen hoe lager de maandlasten. Uitgebreide informatie is te vinden op www.littenseradiel.opglas.nl of op www.facebook.com/LittenseradielopGlas.

Op 18 juli is er een infoavond in  MCF De Helling in Winsum, waar Fryslân Ring en Littenseradiel op Glashun plannen presenteren. Er is uitgebreid tijd voor vragen. De avond begint om 20.00 uur.

 


Jo reaksje tafoege

Besteande reaksjes:
Der binne noch gjin reaksjes.

Folgjende krante

 

De folgjende krante komt út op woansdei 7 maart 2018

AGINDA
Gean nei de agina

DIGISKILLE
Foarside argyf
Auto Haaima

Lukkes

Tandarts Wommels

Klein

Van der Velde Mode en Slapen

Accelent

StudioSmids

It Dielshs