Op ´e Skille is in útjefte fan Utjouwerij BokmaSneon 10 April 2021

 


PAL GroenLinks gaat in gesprek in Mantgum


28 april 2017

Het is zaterdag 13 mei de Internationale Dag van de Fairtrade en dit vond het campagneteam van PAL GroenLinks in Leeuwarden een uitgelezen moment om na de uitslagdatum van de landelijke verkiezingen, een vervroegde start te maken met de activiteiten in het vooruitzicht op de herindelingsverkiezingen.

,,Hoewel de raadsverkiezingen pas op 22 november van dit jaar plaatsvinden, hebben onze leden en sympathisanten er zoveel lol in gekregen om aan gezamenlijke activiteiten deel te nemen, dat we na de landelijke verkiezingsuitslag alweer bij elkaar kwamen! Na het zenden, is het voor ons nu tijd om te vragen en te luisteren. Niet alleen in de Leeuwarder stadswijken, maar ook in de dorpen”, aldus PAL GroenLinks campagneleider Femke Molenaar.

In dit kader zullen in een aantal dorpen en wijken tussen mei en november huis aan huis acties gedaan worden. De eerste is op zaterdag 13 mei in Mantgum. Daar zullen een aantal leden en sympathisanten van PALGroenLinks tussen 16.00 en 18.00 aanbellen bij zoveel mogelijk inwoners van Mantgum met vragen als wat zij belangrijk vinden in hun dorp en hoe zij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in hun dorp en de rest van de gemeente. Ook Pim Astro (SAM Littenseradiel) neemt aan deze actie deel.«« werom

Dit artikel: ôfdrukke   [0] Reaksjes   [0] Foto's

Folgjende krante

AGINDA
Gean nei de agina »

DIGISKILLE
Foarside argyf »
Lukkes

Tandarts Wommels

Klein

Van der Velde Mode en Slapen

Accelent

StudioSmids

It Dielshûs