Op e Skille is in tjefte fan Utjouwerij BokmaSnein 25 Febrewaris 2018

 


Wandeltocht en jaarmarkt Kom Nei Wommels op 28 mei


20 maart 2017

Wommels – De commissie Kom Nei Wommels organiseert op zondag 28 mei de Greidhoekekuiertocht over drie afstanden. Tegelijkertijd wordt de jaarmarkt met daarnaast een ‘vlooienmarkt’ gehouden.

Op zondag 28 mei wordt voor de derde keer een kuiertocht rond Wommels gehouden. Organisator, commissie Kom Nei Wommels, geeft aan deze tocht en ook aan die van de volgende edities de nieuwe naam Greidhoekekuiertocht.

Net als de voorgaande keren zijn er ook nu weer drie afstanden. De start en de aankomst blijven op de Terp. De start van de 25 km is al om 10.30 uur, de 15 km om 12.00 uur en de 5 km om 13.00 uur.

Dit jaar gaan de routes over mooie voetpaden en langs stille binnenweggetjes, door het weidse landschap en de gehuchtjes en dorpjes aan de westzijde van Wommels. De routes gaan deze keer niet door beschermd natuurgebied en daarom mogen dit jaar ook weer honden meewandelen, uiteraard wel aangelijnd. Opgeven kan via de website van Kom Nei Wommels.

Dit jaar begint de jaarmarkt al om elf uur. Rondom het terrein van de jaarmarkt zal nu ook een vlooienmarkt/kofferbakverkoop gehouden worden. Ondernemers, organisaties en anderen uit Wommels/Easterein e.o. kunnen tegen een sterk gereduceerde prijs een kraam of standplaats huren. Zoals het nu staat kan er tot 1 april ingeschreven worden, dit geldt dus ook voor de vlooienmarkt. De commissie zal proberen om daar 1 mei van te maken. Zie voor informatie, nieuws, opgeven en andere zaken: www.komneiwommels.nl

 «« werom

Dit artikel: ôfdrukke   mail troch   [0] Reaksjes   [0] Foto's

Folgjende krante

 

De folgjende krante komt út op woansdei 7 maart 2018

AGINDA
Gean nei de agina

DIGISKILLE
Foarside argyf
Auto Haaima

Lukkes

Tandarts Wommels

Klein

Van der Velde Mode en Slapen

Accelent

StudioSmids

It Dielshs