Op ´e Skille is in útjefte fan Utjouwerij BokmaSneon 10 April 2021

 


Verkiezingsmarkt in Mantgum


16 oktober 2017

Woensdag 22 november gaan inwoners van Littenseradiel naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. Voor de inwoners van de dorpen en buurtschappen die naar Leeuwarden wordt op zaterdag 21 oktober (10.00-17.00 uur) in Mantgum een verkiezingsmarkt georganiseerd.

Daar zijn de politieke partijen, die meedoen aan de verkiezingen, present. Bij de supermarkt Poiesz staan kramen met politici klaar om met de inwoners in gesprek te gaan over onderwerpen die hen bezighouden.  Op de markt in Mantgum is de gemeente aanwezig met de onafhankelijke stickerstemwijzer.   

Als extra hulpmiddel om te bepalen welke partij het beste bij de mensen past staat vanaf 20 oktober de StemWijzer online. Vanaf 20 oktober is de online stemwijzer actief. De StemWijzer Leeuwarden is te vinden op Https://leeuwarden.stemwijzer.nl. Er is ook een Friese versie, de StimWizer, die vindt u op Https://leeuwarden-fry.stemwijzer.nl. Meer informatie over de verkiezingen staat op de site gemeenteraadleeuwarden.nl of leeuwarden.nl

 

 «« werom

Dit artikel: ôfdrukke   [0] Reaksjes   [0] Foto's

Folgjende krante

AGINDA
Gean nei de agina »

DIGISKILLE
Foarside argyf »
Lukkes

Tandarts Wommels

Klein

Van der Velde Mode en Slapen

Accelent

StudioSmids

It Dielshûs