Op ´e Skille is in útjefte fan Utjouwerij BokmaSneon 10 April 2021

 


Van der Eems neemt Siersema Vlaggen over


7 july 2017

Drukkerij van der Eems in Easterein neemt Siersema Vlaggen in Harlingen over. Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd was de eigenaar van Siersema op zoek naar opvolging. In de familie werd die niet gevonden. Siersema Vlaggen richt zich op bedrukte vlaggenlijnen, fiets- en zwaaivlaggetjes.

,,Gelukkig was een ander  familiebedrijf bereid om het ‘vlaggenstokje’ over te nemen”, zo meldt  Drukkerij van der Eems. De keuze is niet onlogisch, omdat het Eastereinder bedrijf al twintig jaar de huisdrukker van de bedrukte papierenvlaggen van Siersema is. Nu het bedrijf overgenomen is, zal de goede naam verder kunnen worden uitgebouwd, omdat het zich nu binnen de gelederen van de grootste drukkerij van Friesland bevindt. Familiebedrijf Van der Eems is al sinds 1906 actief en voelt zich maatschappelijk sterk verbonden met de regio waarin ze actief is.

Het doet eigenaar Durk-Jorrit van der Eems deugd dat met deze overname de werkgelegenheid en producten van dit familiebedrijf gehandhaafd blijven. Wel zullen kantoor en magazijn van Harlingen verhuizen naar Easterein.  Bij Siersema zijn tien mensen werkzaam, zij gaan mee over naar Easterein.

Ook worden de communicatiemedia van Siersema Vlaggen gemoderniseerd. Het nieuwe logo en de nieuwe website  www.siersemavlaggen.nl zijn klaar. ,,Met pareltjes van klanten als de ‘Fiets4Daagse’, het Kruidvat, grote tuincentra en diverse evenementen hebben we met Siersema Vlaggen een mooi familiejuweel erbij gekregen. We zijn er trots op”, aldus Van der Eems.

 «« werom

Dit artikel: ôfdrukke   [0] Reaksjes   [0] Foto's

Folgjende krante

AGINDA
Gean nei de agina »

DIGISKILLE
Foarside argyf »
Lukkes

Tandarts Wommels

Klein

Van der Velde Mode en Slapen

Accelent

StudioSmids

It Dielshûs