Op ´e Skille is in útjefte fan Utjouwerij BokmaSneon 10 April 2021

 


De Streekboer opent een afhaalpunt in Wommels


31 oktober 2016

Vanaf 29 oktober beschikt De Streekboer over een afhaalpunt in Wommels. Beheerder Bram Strubbe van de Streekboer Sneek opent een afhaalpunt in Wommels bij PS. Idee op de Hottingawei 12. Hier kunnen iedere zaterdagmiddag tussen half twee en vier uur de versproducten rechtstreeks van de boer worden opgehaald.

Bij handel in voedsel is vaak de laagste prijs het enige dat geld. Bij De Streekboer niet. De Streekboer is opgericht om kwalitatief goede producten uit de streek te leveren waarvoor de boer een eerlijke prijs krijgt én waarbij rekening wordt gehouden met mens, dier en het milieu. De Streekboer verbindt boer en consument door middel van een online platform. Ruim 25 boeren zijn inmiddels bij Streekboer Sneek aangesloten. Het assortiment is breed: groente, fruit, vlees, vis, zuivel, brood, meel, zoete en hartige taartjes en meer.

Hoe werkt het? Plaats voor donderdagavond tien uur een bestelling via www.destreekboer.nl/sneek en kies als afhaalpunt Wommels. Vrijdags worden de groenten geoogst en de zuivel bereid. Zaterdags komen alle boeren bij elkaar in Sneek. Daar worden de bestellingen door de boeren bij elkaar gepakt en naar Wommels gebracht. «« werom

Dit artikel: ôfdrukke   [0] Reaksjes   [0] Foto's

Folgjende krante

AGINDA
Gean nei de agina »

DIGISKILLE
Foarside argyf »
Lukkes

Tandarts Wommels

Klein

Van der Velde Mode en Slapen

Accelent

It Dielshûs

StudioSmids