Op ´e Skille is in útjefte fan Utjouwerij BokmaSneon 10 April 2021

 


Bakkerij Posthuma bakt Keniaanse Bol voor Keniaanse weeskinderen


16 oktober 2015

In de week van 19 t/m 25 oktober ligt in de winkels van bakkerij Posthuma de ‘Keniaanse Bol’. Bij de verkoop van iedere Keniaanse Bol, doneert bakkerij Posthuma 1 euro 50 aan stichting Doch Dyn Dream. De bol is speciaal ontwikkeld voor stichting Doch Dyn Dream. Deze stichting houdt zich bezig met een kleinschalig en inzichtelijk project in Kenia; zij bouwen een school voor ruim 200 weeskinderen in de buurt van Matunda, West-Kenia.

Bakkerij Posthuma heeft een donkere bol ontwikkeld met onder andere hazelnoten, cranberry, moccasiroop en bastaardsuiker en krijgt dus de naam: Keniaanse Bol. De bol zal op alle locaties verkrijgbaar zijn; Wommels, Sneek, Bolsward en Scharnegoutum.

Stichting Doch Dyn Dream streeft naar duurzaamheid en self-sufficiency. Zo is er kortgeleden een baksteenmachine aangeschaft, waarmee de mensen in  Kenia hun eigen stenen kunnen maken en daarnaast geld kunnen verdienen met de verkoop ervan.Het geld wat met de actie binnenkomt zal direct naar Kenia gaan, en volledig worden gebruikt voor de bouw (en droom) van de kinderen in Matunda.

Kijk ook op www.dochdyndream.nl

 

 

 «« werom

Dit artikel: ôfdrukke   [0] Reaksjes   [0] Foto's

Folgjende krante

AGINDA
Gean nei de agina »

DIGISKILLE
Foarside argyf »
Lukkes

Tandarts Wommels

Klein

Van der Velde Mode en Slapen

Accelent

It Dielshûs

StudioSmids